MOJE NOC v Habitatu 19.5.2017

0 Menu Hledat

V pátek 19. května to byla opravdu VAŠE noc. Věříme, že jste si z Habitatu odnesly krásné zážitky a alespoň něco z té spousty pozitivní energie, která tam i díky vám byla.

Během tohoto příjemného večera byly prodejny Habitat otevřeny až do pozdních hodin. Zákazníci si navíc mohli naše zboží koupit s mimořádnou 20% slevou na celý sortiment. Průvodkyní večera byla šarmantní moderátorka Rádia Vysočina Markéta Zušťáková.

Již od 18 hodin si návštěvníci akce rozmazlovali svá těla i bříška. Připravili jsme pro hosty degustaci vín a spoustu dobrot z Café Zappé. Dámy si vyzkoušely poslední trendy v designu nehtů od Jany Štrausové a profesionální líčení od Mavi Vlkové. Co nového je ve světe vlasového stylingu ukázala Veronika Ježová.
Ještě, než začal hlavní program večera, představili jsme návštěvníkům prémiové duchny z husího peří od firmy Kaufmann. V nich když ležíte, vrátíte se do starých časů poctivých naducaných peřin. Jak se leží v posteli snů si návštěvníci vyzkoušely na výrobcích značky Every a první část večera završilo krásné vystoupení mladé a velmi úspěšné gymnastky Kristýnky Zedníčkové.

Vrcholem programu byla očekávaná přehlídka módy ze Salonu Tereza a diváky ostře sledovaná přehlídka plavek a spodního prádla ze sortimentu prodejny GM prádlo.

Věříme, že se vám Vaše noc líbila alespoň tak, jak se líbila nám. Děkujeme všem, kteří nás přišli navštívit a těšíme se na setkání při dalších zajímavých příležitostech.

MOJE NOC