Nákupní noc v Habitatu 25.11.2016

0 Menu Hledat

 Jak lákavé spojení…. Módní kousky stylové konfekce od paní Hany Svobodové z třebíčského Salonu Tereza uprostřed nepřeberné nabídky kusových koberců na prodejně HABITAT,a.s. Náměšť nad Oslavou… Páteční večer 25.11.2016 se opravdu vydařil! Záměr spojit módu pro ženy s módou pro dům, byt či terasu se dle návštěvnosti ukázal jako neodolatelný pro řadu dam, slečen, ale i pánů… Snad po pravdě přiznávali, že zde byli rádi a dobrovolně.

Rodinná firma Habitat působí v prostorách bývalé továrny na výrobu koberců  17let.  Obchodní aktivity HABITAT jsou od samého počátku založeny na prodeji kvalitních kusových koberců. Tento sortiment byl postupně doplněn o vyčerpávající nabídku bytového textilu, tapet, dekorací a doplňků, matrací a ložního programu,  o květináče a truhlíky včetně zelených rostlin…  to co dělá Habitat Habitatem je, že to VŠE dle přání svých zákazníků spojuje dohromady, ladí   koberce, tapety, dekorace a polštáře…., šije a montuje… tak aby Váš domov, Váš interiér byl Vaším domovem vysněným!

Ti kdo přišli, tak vychutnávali předvánoční atmosféru, dobrůtky Café Zappé,  okukovali krásné modelky z řad finalistek Miss Horácka, ale i dam, které se v civilním životě právě nevěnují modelingu …  právě proto sklidily ovace za odvahu, přirozenost a nonšalanci s jakou předvedly módu pro každý věk, každý den a příležitost. Většina návštěvníku využila klid a pohodu mimořádných nočních prodejních hodin – vždyť to byla Nákupní noc – a nakoupili dekorace, deky a povlečení, vánoční ozdoby a mnohdy i včasné vánoční dárky na  prodejnách HABITAT. Těšíme se na Vás v Salónu Tereza a na prodejnách Habitat. Dělat radost je našim potěšením!

Nákupní noc v Habitatu 25.11.2016